Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

We proudly present; de box van oktober! Borduur deze stoere tas met kralen en pailletten met ons complete DIY pakket.

Inhoud

Video introductie van de box

Borduren is hot en happening

Misschien doet borduren je denken aan de traditionele kruissteek borduur schilderijen met klederdracht of tegeltjes wijsheid. Die hangen nog wel eens bij oma, moeders of misschien wel bij jou zelf thuis (lucky you). Borduren is super hip. Je ziet het overal. Van geborduurde schilderijtjes in restaurants, tafelkleden, tot geborduurde truien en sjaals.

Borduren in een eigen jasje euh op een tasje

Wij gaan deze maand aan de slag met het borduren van een katoenen tas. Myrjam van Myrville heeft ons hierbij geholpen. Zij levert normaal materialen aan de haute couture borduren op zijde; Broderie d’art. Voor september18.nl bedacht zij een super leuke en unieke variant waarbij je met verschillende borduursteken en pailletten en kralen “haute couture in een eigen jasje (tasje)” maakt.

Je krijgt van ons dus een aantal ontwerpen waarmee je aan de slag kunt, gemaakt door onze september18.nl collega Ratna. Je kunt ook je eigen spreuk, ontwerp of wat dan ook op je tas borduren.

Mee doen? Meld je nu aan!

Doe je mee? Meld je direct aan als member, in ieder geval voor 10 oktober, en ontvang ook jouw complete Doe-het-Zelf box borduren van de tas! Je ontvangt ook ons super toffe Krukje met Lontwol CADEAU wanneer je member wordt voor minimaal 3 maanden (easy toch).

Hartelijke groet, Sarah – founder september18.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0