Bekijk hier onze acties voor Vaderdag zondag 16 juni. DIY met hout, voor wie je zoveel houdt ;-). 

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Variant Juni box: DIY Macramé een speelgoedzak

In deze blog een toffe DIY Macramé een speelgoedzak. Onze ambassadeur Anke van Onze Casa maakte een super leuke variant op de juni box. Ze maakte deze toffe speelgoedzak voor de rondslingerende knuffels.

Instructie DIY Macramé een speelgoedzak

Om deze variant te maken volg je het grootste gedeelte van de instructie van Tijd voor een workshop. Maar in plaats van 2 delen te maken, maak je er maar 1.

Zodra je de driehoek vorm klaar hebt, rijg je de strengen aan de zijkant deels door de zijkant heen naar beneden.

Je eindigt halverwege en pakt 2 strengen van links en 2 strengen van rechts die je in het midden verbind met de platte knoop.

Dan ga je de voorkant op dezelfde manier verder knopen. Onderaan pak je de strengen van de voorkant en achterkant samen waardoor de knuffelzak dicht is aan de onderkant.

Daarna ga je de lange strengen verdelen in strengen van 4 en maak je inplaats van een platteknoop een draaiknoop zodat deze rond gaat draaien. Dit doe je met alle strengen en tenslotte knip je de onderkant deels af zodat alles gelijk valt.

Good luck!

Membership, mis geen toffe box

Wij geven onze members graag iets extra! Zoals bijvoorbeeld gratis patronen en DIY video’s die we delen in onze FB Community en nieuwsbrief voor member. Wil jij ook niets missen? Meld je dan nu aan als nieuwe member en ontvang iedere maand een Do It Yourself box en heel veel toffe inspiratie van ons om lekker creatief aan de slag te gaan!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Speelgoed zak met een macrame techniek.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 177 reviews.
0