Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Video Tutorial: Juf Sas breit een plaid met lontwol

Doe je met haar mee?

“Ik heb er al 2, een roomwitte en een grijze maar ik vind deze woonplaids zo leuk dus toen ik de kans kreeg om weer met lontwol aan de slag te gaan zei ik geen nee. Bij September 18 hebben ze prachtige ongeverfde lontwol verkrijgbaar in de kleuren Ivory, Antraciet en Lichtgrijs. Een pakket van 3 kilo kost € 49,-. Bestel jouw DIY pakket deken breien en brei gezellig mee”. 

Video deken breien op de grond (of tafel) 

“De baal wol, 3 kilo om precies te zijn, werd snel via de post geleverd. Zondagmiddag ben ik aan de slag gegaan met de enorme bol wol en na 2 uur breien had ik een geweldige deken die prachtig op onze bank past. 

Hoe ik deze een recht/een averecht plaid gemaakt hebt, hoe je start, waar je op moet letten, hoe je breit en hoe je afhecht en afwerkt vertel ik allemaal in onderstaande film.

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0