Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Voorbeeld video Deken breien met lontwol

Video tutorial, een voorbeeld

Wanneer je member bent van september18.nl ontvang je iedere maand een exclusieve video bij jouw DIY box.

Ben jij nieuwsgierig hoe een video tutorial van september18.nl eruit ziet? Dan heb ik goed nieuws voor je. We delen namelijk deze super handige en leuke video met jou; hoe brei je een deken van lontwol.

Wat is lontwol?

Lontwol zijn losse vezels, in elkaar gekamd. Ik vertel je er kort over, en dan gaan we aan de slag. Met een zak van drie kilo in een natural kleur (ivoor, grey melange of antraciet) of een biologisch geverfd kleurtje maak je jouw eigen woondeken met drie kilo wol. Hiermee brei je ongeveer een plaid van 100 x 120 a 150 cm.

Tip

Je kunt dit filmpje ook gebruiken voor een kilo wol of 5 kilo wol. Voor bijvoorbeeld een babydekentje met een kilo zet je 8 steken op i.p.v. 16. En voor een grote woondeken of bedsprei met 5 kilo breiwol zet je 20 steken op.

Losse pakketten bestellen

Wil je geen member worden, maar wel aan de slag met zo’n super leuke woondeken. Dan kun je bij ons ook de bestseller pakketten los bestellen; 1 kilo lontwol, 3 kilo lontwol en 5 kilo lontwol. Je vindt de pakketten hier, en de video die hebt je al  😉  Inclusief patroon op papier en handige wolwijzer met tips!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Deken breien op tafel met je handen met een rechte en averechte steek in close up.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0