Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Wat gaan we maken in december?

Een melkkrukje met een kussentje weven

Ons krukje met een kussentje van lontwol was een van onze populairste boxen. En aangezien we ondertussen heel veel nieuwe members hebben die het krukje nog niet hebben gemaakt en je nooit genoeg krukjes in huis kunt hebben steken we deze in een nieuw jasje. In deze video unboxen we de decemberbox en laten we je de kleurkeuzes zien. En… we gaan aan de slag. Want als Saar het kan, kun jij het ook! 

Melk kruk met een oranje hoes voor een brandende open haart met oranje vlammen.

We gaan weven...

We leren je deze maand een nieuwe techniek! We gaan weven. En dat lijkt in het begin heel ingewikkeld, je raakt volledig in de knoop, maar uiteindelijk heb je het door en ga je als een speer. Tenminste dat was de ervaring van Saar 2 (Sarina). Want wat is weven toch weer leuk. In een uurtje weef je dit kussentje en maak je deze vast aan je krukje. En tadaa, zitten maar! 

 

Foto: @mikescreatievewereld

 

Wat zit er in de decemberbox?

In de decemberbox vind je het krukje. Deze moet je zelf nog even in elkaar schroeven. Je vindt ook een bol lontwol en je hebt keuze uit drie kleuren: 

  • Ivory
  • Zwart
  • Steenoranje
 
Hiermee kun je een kussentje weven en in onze academy vind je een patroon en een video hoe je dit moet doen. 
Sarah links met een oranje bol wol en Sarina rechts met een ivoorkleurige bol wol.
Boven aanzicht van een geweven patroon met roze en ivoor wol om een melkkruk heen, met schonen en een plant als styling ernaast.

Variaties!

Onze ambassadeurs ontvangen de diy box al eerder en maken hier leuke variaties mee. 

Zo had Ge_woonjans nog lontwol over van een eerder project en maakte hier dit leuke tweekleurige kussen van. Super leuk dus en doe je al een tijdje mee dan heb je zeker nog wat restjes lontwol liggen. Met een prikviltnaald kun je deze aan elkaar verbinden en zo creëer je weer een lange lont waarmee je kunt weven. 

Alle restjes verzamelen dus! 

Je kunt ook deze techniek gebruiken

Tante.knotje heeft een andere techniek gebruikt om het kussentje te maken. Wat ze heeft gedaan lees je in haar blog. Zijn het knopen of heeft ze gehaakt… Kun jij het zien? 

Blog Tante.knotje

Voorbeeld van een gebreide hoes van lontwol in ivoor kleur.

Meedoen met deze box?

Onze members doen automatisch mee met de decemberbox en ontvangen deze vanaf 5 december in huis. Wil je een keertje overslaan, dan kun je eenvoudig pauzeren via je account in de September18 academy. Members hebben ook 10,- euro korting op losse boxen. Wil je als member een extra box bestellen om cadeau te doen? Dan kun je dus je memberkorting gebruiken. Deze staat automatisch geactiveerd als je ingelogd bent. 

Wil je ook member worden en mee doen met deze box? Meld je dan aan voor 1 december via deze link.Je mag dan ook direct een toffe welkomstbox uitkiezen. 

Een membership is ook een super leuk cadeau. We hebben een speciaal membership dat je cadeau kunt geven. Je ontvangt dan de deken of een (ander) krukje als eerste box en daarna nog drie maandboxen. Het abonnement stopt automatisch. 

Twijfel je nog over een membership? De box is ook los te bestellen zolang de voorraad strekt.

 

X Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Melk kruk met een oranje hoes voor een brandende open haart met oranje vlammen.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0