Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Week overzicht #13

Weekvlog

Hoooooi!

Deze week staat in het teken van Pasen! We hebben leuke Paas acties bedacht, zoals een pakketje prik vilten cadeau bij jouw bestelling. Wat we ook hebben bedacht / besloten, is dat we gaan verhuizen intern. We gaan met ons kantoor naar de 2e verdieping. En zoals je kunt zien is dat wel nodig, want het is chaos en het is vol. Dat komt ook door de eerste boxen die al geleverd zijn door Miranda van Frøbel. Dat is heel fijn, want daardoor kunnen alle boxen van members die nog iets hebben mee besteld al de deur uit, de losse bestellingen en dinsdag kunnen we dan gelijk door met inpakken. We komen door onze groei misschien nog een paar boxen tekort, dus geen stress als jouw box er nog niet gelijk is volgende week, we are working on it! De groei zorgt er ook voor dat we al onze plannen weer even hebben opgeschreven. Wat gaan we allemaal doen komende maanden? Heel veel leuke dingen! Leuke acties voor Moederdag en voor de zomer. En in september staan er veel festiviteiten op de planning, want dat is onze jubileum maand… Wordt vervolgd! Om te ontspannen gingen we nog even gieten met Jesmonite en Raysin. Alleen dat was iets meer chaos dan we dachten, haha, de video volgt nog! Gezellig dat je weer mee kijkt naar deze behind the scènes vlog van Saar en Saar bij September18.

Xx Sarah en Sarina

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Roze vaasjes gegoten met Raysin en Jesmonite met roze rozen erin.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0