Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Welke kleur wol past bij een Scandinavisch interieur?

Neutrale kleuren lontwol

Heb je een Scandinavisch interieur? Dan kies je vaak voor de natuurlijke neutrale kleuren zoals wit, zand, beige of grijs. Tegenwoordig is de combinatie beige met zwarte accenten in de mode. Speciaal voor deze interieurliefhebbers hebben we deze kleuren bij elkaar gezocht.

natuurlijke kleuren lontwol

Neutrale tinten

Deze vier neutrale kleuren staan goed in ieder interieur. Misschien ben je op zoek naar beige of zoek je een echte witte wol. Wij hebben deze kleuren natuurlijk voor je. Sarah is ook gek op de powder uit onze lontwolcollectie. 

#1 ivory

De Ivory is een ongeverfde Merino lontwol die ivoor van kleur is; creme, beige, warm, gelig, hoe je het ook noemt, het is geen wit. Het is de kleur die bij ieder interieur past. Heb je veel kleur in huis? Dan springt de ivory eruit. Heb je een natuurlijk interieur? Dan blend de kleur heel mooi met de zachte tinten in je interieur. Een perfecte match! 

Bestel hier 1 kilo ivory. 

ik ben evelien breit een ivory woondeken
Woondeken in het wit en in het grijs in een wit gestylde woonkamer.

#2 Winter white

Winter White is echt WIT! Deze lontwol is biologisch geverfd en nog steeds super zacht. Wanneer je een wit interieur hebt staat deze kleur echt heel mooi. Wil je de deken schoonmaken? Dan zul je even moeten wachten tot de sneeuw valt. 😉 We leggen hier uit hoe dat werkt. 

Bestel hier de winter white. 

#3 Light grey

Bobbi Eden maakte in april 2021 een deken met ons om geld in te zamelen voor Kika. Ze koos voor de light grey. Een handige kleur wanneer je ook huisdieren hebt. 😉 Wist je dat onze kattenmand en deken ook voor honden worden gebruikt? Ze vinden het heerlijk om op de zachte deken te liggen.

Bestel hier de light grey.

September18 breien met Bobbi Eden.
Deken van lontwol in rechte en averechte steek in kleur powder.

Powder

Powder is de kleur lontwol die je wil hebben wanneer je van de beige woontrend houdt. #sadbeige noemt Sarina het. Maar ik vind het helemaal niet zo sad! Deze zachte zandkleur staat heel mooi in je Scandinavische interieur. 

Bestel hier je powder kleurige lontwol.

blokjes woondeken

Naast de 2 kilo deken met het v-tjes patroon hebben we ook deze super toffe blokjesdeken. Hiermee brei op je tafel met een rechte en averechte steek. Klinkt ingewikkeld. Maar dat is het niet! Je kunt hier het DIY pakket vinden. 

Maak een blokjes deken van lontwol. 

Nog meer lontwol

We hebben nog veel meer toffe lontwol projecten. Van wandhangers tot lampen. Je kunt van alles met lontwol. Bekijk hier alle wol DIY boxen. Heb je nog geen ervaring met breien? Geen zorgen. In onze boxen vind je een duidelijk patroon en een instructievideo. Onze ervaring is dat zelfs beginners hiermee een toffe woondeken, kussen of babykrib kunnen maken. 

En heb je een vraag? Dan mag je altijd even mailen naar info@september18.nl. We helpen je dan graag op weg. 

X Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

natuurlijke kleuren lontwol
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0