Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Welkom op de September18 Academy

Nieuw jaar en een nieuw platform!

Wij starten met deze maandbox op een nieuw platform, namelijk Teachable, ofwel de September18 Academy! Teachable is een leeromgeving waar wij vanaf nu alle beschrijvingen en video’s van de maandboxen gaan verzamelen. Als member maak je bij Teachable een account aan, zodat je in kunt loggen en alle maandboxen kunt inzien waar je aan mee doet of hebt gedaan.

Waarom kiezen wij voor een online leeromgeving?

 • Zo verzamelen we alle boxen bij elkaar en hebben we niet meer te maken met losse YouTube links die we niet kunnen ‘beschermen’. Zo kan de link gaan rondzwerven buiten ons memberbestand en is de video niet exclusief voor onze members meer.
 • De patronen kunnen we ook digitaal opslaan op dit platform (PDF). 
 • We merkten dat ons huidige mailsysteem ons te vaak in de steek liet en members mails misten. Dat is natuurlijk ontzettend onhandig en we willen dat iedereen altijd helemaal up to date is. We hopen dit met Teachable te kunnen oplossen.
 • We groeien de laatste tijd hard en dit is voor ons een mooie stap vooruit. Professioneler en makkelijker, voor iedereen!
 • Als member heb je een complete omgeving met al jouw video’s en patronen verzameld bij elkaar. Zo maak je jouw eigen DIY bibliotheek die je altijd kunt raadplegen. 

Hoe werkt het?

 • Je ontvangt van ons vandaag of morgen een uitnodiging om een account aan te maken bij Teachable.
 • Via deze link maak je met je emailadres en een wachtwoord een account aan. 
 • Met dit account heb je vanaf nu toegang tot jouw maandboxen. 
 • Mocht je opzeggen, dan heb je nog drie maanden toegang tot jouw maandboxen, vervolgens ontvang je een reminder dat we je account gaan verwijderen, of je kiest ervoor om toch nog lekker bij ons te blijven. 
 • Uiteraard worden jouw gegevens die je gebruikt om een account aan te maken alleen gebruikt voor Teachable September18 Academy en niet gedeeld met derden.
 • Wanneer je een account hebt aangemaakt kunnen wij je toevoegen aan de maandbox, bijvoorbeeld die van januari ’22 als je daaraan meedoet.
 • Pauzeren en opzeggen gaat nog steeds per mail, zoals je van ons gewend bent. 
 • Ook maken we de nieuwste box bekend via de Facebook Community en vanuit dit platform met een nieuwsbrief die je per mail ontvangt.  

Let op:

Wie geen account aanmaakt bij Teachable kan alsnog mee blijven doen, maar kan dan alleen gebruik maken van de instructie op papier. Hierop zal in de toekomst geen video link meer staan. Daarnaast ontvang je geen mails meer van ons, aangezien dit ons belangrijkste communicatiemiddel is 

Onze ervaring is dat Teachable September18 Academy het best werkt op een computer, laptop of tablet. Op een mobiele telefoon is soms de inlog button rechtbovenin niet zichtbaar. Als je met je vinger in de rechterbovenhoek tikt, komt deze tevoorschijn. Ongeveer op de plek van de pijl op de foto hieronder.

Je scherm kantelen wil ook wel eens helpen. Wij hopen iedereen snel te mogen verwelkom bij Teachable September18 Academy!

Mochten jullie nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen, laat het vooral weten. We helpen jullie heel graag!

X Leila, Ratna, Sarah en Alisa

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0