Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Nieuw jaar en een nieuw platform!

Wij starten met deze maandbox op een nieuw platform, namelijk Teachable, ofwel de September18 Academy! Teachable is een leeromgeving waar wij vanaf nu alle beschrijvingen en video’s van de maandboxen gaan verzamelen. Als member maak je bij Teachable een account aan, zodat je in kunt loggen en alle maandboxen kunt inzien waar je aan mee doet of hebt gedaan.

Waarom kiezen wij voor een online leeromgeving?

Hoe werkt het?

Let op:

Wie geen account aanmaakt bij Teachable kan alsnog mee blijven doen, maar kan dan alleen gebruik maken van de instructie op papier. Hierop zal in de toekomst geen video link meer staan. Daarnaast ontvang je geen mails meer van ons, aangezien dit ons belangrijkste communicatiemiddel is 

Onze ervaring is dat Teachable September18 Academy het best werkt op een computer, laptop of tablet. Op een mobiele telefoon is soms de inlog button rechtbovenin niet zichtbaar. Als je met je vinger in de rechterbovenhoek tikt, komt deze tevoorschijn. Ongeveer op de plek van de pijl op de foto hieronder.

Je scherm kantelen wil ook wel eens helpen. Wij hopen iedereen snel te mogen verwelkom bij Teachable September18 Academy!

Mochten jullie nog vragen hebben of er niet helemaal uitkomen, laat het vooral weten. We helpen jullie heel graag!

X Leila, Ratna, Sarah en Alisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0