Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Winnares Win Actie @happyhandmadeliving

Lisanne van @happyhandmadeliving ging aan de slag met het testen van onze DIY Box juli en mocht daarnaast ook een Give Away actie doen.

Zij postte vorige week op instagram. “GIVE AWAY. Ooeeeeh @september18.nl heeft zoiets gaafs gelanceerd. Namelijk een DIY abonnement waarbij je elke maand het materiaal en de werkbeschrijving ontvangt voor een heel tof project. Ik mocht aan de slag met de juli box en ik vind dit project meteen de BOM. Hoe tof is deze zelfgemaakte kruk van lontwol, en het was helemaal niet moeilijk : -) Nog meer leuk nieuws is dat ik 1 van jullie ook zo’n toffe DIY Box mag weggeven. Wil je meedoen? Volg @september18.nl en @happyhandmadeliving en laat een reactie achter onder dit bericht. Wie weet hoor je a.s. vrijdag wel dat je hebt gewonnen. Ideaal craft weer momenteel dus ik zeg waag een kansje”.

De winnares is inmiddels bekend gemaakt en haar DIY box is verzonden. Benieuwd naar het resultaat? We zullen deze zeker delen online. Wil je ook aan de slag? Bestel ons abonnement en geniet!

-> Volg Lisanne op Instagram, ze geeft regelmatig een #giveaway in samenwerking met ons!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Bol baby roze kleur lontwol, merino, biologisch geverfd.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0