Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Ontmoet elkaar fysiek!

Naast de online DIY boxen en doe het zelf pakketten ontmoeten & begroeten we je ook heel graag live in ons atelier op De Trompet 1936 in Heemskerk.

Onder leiding van docent Ratna Meijer van September18.nl ga je fijn aan de slag met prachtige natuurlijke materialen zoals zijde, hout en lontwol.

Ratna Meijer

“Sinds mei 2020 werk ik samen met Sarah aan September18. Als juf in het basisonderwijs met als grote hobby handletteren kwam ik bij Sarah terecht voor het maken van muurtekeningen in het Zijdemuseum. Al snel viel ik voor alle mooie materialen die bij Zijdar en Zijdewinkel verkocht worden en toen ik hoorde van het bestaan van September18 ben ik vrijwel direct member geworden. Iedere maand weer een nieuwe techniek en nieuwe materialen, ik kijk elke maand weer uit naar mijn knutselmoment. Ik ben heel graag creatief bezig en werk ook als creatief kindercoach in mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik inmiddels ook als docent voor verschillende workshops bij Zijdar en ben ik nog meer te weten gekomen over alle prachtige materialen. Toen Sarah mij vroeg of ik haar wilde helpen met September18 hoefde ik dan ook geen seconde na te denken. Nog meer creatieve ontdekkingen doen! ” 

Inclusief en korting in de winkel

Onze workshops zijn incl. alle materialen,  koffie, thee en iets lekkers. Echte “september18 Petit Fours”! Zijn ze niet enig cute (en erg lekker!). Bovendien krijg je 10% korting in onze winkel beneden het atelier.

Doe je mee? 

Brei een deken of een poef, verf je eigen sjaal, of maak een wanddecoratie met de punch techniek of macrame techniek. Meld je direct aan

Vragen over onze workshops? Mail gerust naar info@september18.nl. We helpen je graag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0