Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Iedere maand gaan onze ambassadeurs en bloggers aan de slag met de box van September18. Deze keer gingen we houtbranden op een insectenhuisje.

In augustus maken we een insectenhotel voor de tuin, zodat insecten kunnen uitrusten en overwinteren. De kamers zijn verschillend gevuld met kegels, bamboe etc. B 18.4 cm x H 26.1 x D 9.2 cm. Gemaakt van grenen.
Het huisje ga je zelf versieren met een houtbrander. Mocht je nog de houtbrander hebben van de eerdere box (januari 2021) dan kun je dit aangeven en leveren we een extra houten item. 

Met dit insectenhotel kun je meer te weten komen over de natuur en de rijke verscheidenheid aan insecten die in de natuur leven. Je kunt zien welke insecten jouw hotel bezoeken – en hun komen en gaan bijhouden. Deze box is ook superleuk in combinatie met de S8 Kids box waarin we op ontdekking gaan in de natuur!


Inhoud augustusbox:

Deze brander is geschikt voor het branden in kurk, leer en hout. En het houtbranden is onwijs verslavend. Iedereen ging creatief aan de slag en kijk eens wat een leuke insectenhotels het zijn geworden! Laat je inspireren…

De resultaten van de ambassadeurs van het houtbranden op een insectenhuisje:

Je kunt je tot 1 augustus aanmelden voor de box van augustus. Hierin zit een houtbrander met opzetstukjes en een insectenhotel. Daarnaast mag je ook een toffe welkomstbox uitkiezen. Die krijg je van ons cadeau. Het aanbod wisselt.

Word member van September18

Je kunt met dit DIY membership iedere maand jezelf of een ander leuk verassen met een leuke DIY project box waarvan je toffe items maakt voor het interieur of de garderobe. In een DIY box zitten alle materialen die je nodig hebt. Daarbij zitten ook alle gereedschappen zoals bijvoorbeeld een haaknaald, touwtje of breipen in. Volg de instructies volgens het patroon op papier en de video tutorial en je maakt binnen no-time je eigen mooie woondeken, sjaal of een ander leuk item.

Met een DIY membership ben je altijd goedkoper uit dan de originele prijs van de losse boxen en daarbij kun je ook altijd pauzeren!

Deze houtbrandbox kun je na 1 augustus alleen nog bestellen als losse box zolang de voorraad strekt.

Bestel hier een losse box.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0