Onze ambassadeurs en bloggers


Creatief & Feel good!

Wij werken met veel plezier samen met deze fijne ambassadeurs en bloggers. Creatief, feel good en interieur zijn overeenkomsten met September18.nl. De ambassadeurs en bloggers ontvangen vooraf onze boxen, en gaan dan alvast aan de slag. Bijkomend voordeel is dat zij op deze manier ook de patronen en video’s doorlopen, en indien nodig hier feedback op kunnen geven.

De resultaten delen zij vanaf de 18e van de maand met jou op hun eigen kanaal/kanalen. Maak alvast kennis met deze toffe samenwerkingspartners! Vergeet ze niet te volgen! En… zij hebben ook kortingscodes, dus zeker de moeite waard om even na te vragen :-).

Mike’s Creatieve Wereld

Michael Wassenaar

Ik ben in juli 2018 begonnen met mijn youtube avontuur, en dit is echt uitgegroeid tot een enorm leuk en veelzijdig kanaal al zeg ik het zelf.

Alles wat met creativiteit te maken heeft, vind ik helemaal leuk, en ben ook altijd in voor nieuwe dingen. Er komt dus ook echt van alles aan bod op mijn youtube kanaal, en leer graag nieuwe creatieve dingen.
Daarom past September18 ook zo goed bij mij. Ik kom hiermee in aanraking met allerlei leuke creatieve projecten, en ben dan ook al ruim 2 jaar trots op onze samenwerking, en vereerd dat ik ambassadeur kan en mag zijn.

Elke maand maak ik een video van het September18 pakket wat komen gaat, en geniet hier altijd enorm van, en daarmee inspireer ik mijn volgers ook weer. Door de pakketten van September18 is mijn creatieve wereld echt enorm uitgegroeid, en blijft ook groeien, en door middel van de video’s, die ik maak, heb ik ook zelfs mijn vriend erbij weten te betrekken, en doet hij ook volop mee met alle creatieve uitspattingen die  wij krijgen via September18. Je zult hem dus ook regelmatig voorbij zien komen in de video’s.

@sosanne85

Sanne Ran

Member / beheerder Facebook Community

Jacqueline Bos

@tante.knotje

Joyce

Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door fluitende vogels en soms springende hertjes, maar ook veeeeel muggen.


Ik heb bijna altijd een knotje en een sjaal om (ja zelfs als het warm is), ik ben maar liefst 4 x tante en 1 x peettante, ik punnik graag in mijn vrije uurtjes en ik vind het nog steeds super leuk om jullie een punnikfeestje te mogen bezorgen.


Ik werk in het onderwijs maar ben geen leerkracht, wel ondersteuner. Ik fiets iedere dag naar mijn werk, sport 3 x per week, en hou van het voorjaar en de zomer. Ik ben een creatieve chaoot maar kan ook uren nix doen, een goed boek op zijn tijd vind ik fijn. En niet te vergeten een lekkere koffie met schuim laagje!
En in het weekend een glaasje wijn.

@wonenop133

Ellen van den Bosch

@ik.ben.evelien

Evelien Sybesma

@huisje.bloempje.kleurtje

Bouwiena Edink

@ge_woonjans

Janneke

Onze ambassadeurs zijn razend enthousiast over onze boxen en gaan iedere maand voor jullie aan de slag. Een van die ambassadeurs is Janneke van Ge_Woonjans. Zij is super haakfan en zelfs mede-auteur van het boek Cocoon, een feelgood haakboek met 16 haakpatronen.

Daarnaast heeft ze sinds kort een eigen webshop waar ze haar hand geverfde wol verkoopt. Gelukkig heeft ze ook nog tijd voor onze DIY boxen. Hierin kiest ze vaak voor pasteltinten. Ik ben echt jaloers op haar mooie stijl!

Tante Truus Kan Alles!

Irene Planken

Hi! Mijn naam is Irene Planken. Ik ben mama van twee prachtige meiden; Marley (2010) en Jenna (2013) én al bijna 15 jaar samen met mijn vriend en superpapa Alex.

Ja, ik ben mama, vriendin en heb mijn eigen bedrijf. Maar ik ben nog altijd ‘ik’. Die ‘ik’ ben ik een tijd kwijt geweest en dat eindigde in een flinke burn out. Over die burn out ben ik gaan schrijven en veel vrouwen herkenden zich in mijn verhaal. Dat was het begin van Tante Truus Kan Alles….

Toen ik in 2012 voor Love2bemama begon te bloggen ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind. En dus startte ik mijn eigen blog op Tante Truus Kan Alles.

Mijn blog is een feel good blog voor vrouwen zoals ik. Druk met werk, gezin, huishouden, sporten, hobby’s en een sociaal leven. Probeer dan maar eens alle ballen hoog te houden. Dit lukt niet altijd en dat hoeft ook niet. Daarom herkennen veel vrouwen zich in de onderwerpen waarin over schrijf.

Je leest hier persoonlijke verhalen; van mijn burn out tot aan mijn favoriete verzorgingsproducten voor mijn krullen. Maar ook knutselideeën of recepten deel ik graag. Ook komen andere vrouwen aan het woord; gastbloggers, maar ook lezers.

Wat ik vooral belangrijk vind is dat de vrouwen die de blogartikelen op Tante Truus Kan Alles lezen, beseffen dat ze belangrijk zijn. Belangrijker dan ze vaak denken. We zetten onszelf vaak op de laatste plek en dat zou de eerste plek moeten zijn. Ik heb dit moeten leren en hoop anderen te inspireren dit ook te doen.

Tante Truus Kan Alles is vooral een plek waar je even kan ontspannen. Even geen gezin, werk, huishouden en ga zo maar door. Maar gewoon een momentje voor jezelf. Omdat die momentjes heel belangrijk zijn en we die vaak vergeten te nemen…

@liefs.van.zus

Elliane en Lizelotte

@huisjevullings

Laura Keijsers

@casa_crea_emilia

Casa crea d’Emilia

Ik ben Emily, 27 jaar en afgestudeerd verpleegkundige. Ik hou van haken, kaarten maken en andere creatieve dingen. Op mijn blog laat ik die creatieve dingen zien en de dingen die ik meemaak en doe.

Vrolijk Haakmeisje

Jantine Flach

Hi! Ik ben Jantine Flach, 28 jaar oud, en getrouwd met Niels. We hebben twee kindjes: Ninthe van 6 en Jelte van 3. Twee dagen in de week ben ik juf van groep 3 en 4. Op de andere dagen ben ik graag aan het handwerken.

Ik haak al heel wat jaren en sinds kort brei ik ook. Het is heerlijk om te kunnen ontspannen door met je handen bezig te zijn. Ik ontwerp ook al een hele tijd haakpatronen. Een jaar geleden kwam mijn haakboek ‘Vrolijke granny squares haken’ uit. Een super vrolijk boek vol leuke haakpatronen waar granny squares (die grappige, gehaakte vierkantjes) in naar voren komen. Er staan onder andere dekens, een tas, een muts, sjaals, een babyknuffel, en een picknickkleed in.

Wat ik ook al meer dan een jaar doe is vlogs maken op YouTube waarin ik laat zien wat ik haak en brei, wat ik ontworpen heb, wat ik gekocht heb op handwerkgebied, etc. Mijn ‘Vrolijke Draadjes Vlog’ wordt graag gekeken door andere handwerksters.

Toen ik het oproepje van September18 zag waarin gezocht werd naar bloggers leek me dat dan ook gelijk heel leuk. Maar dan niet als blogger, maar als vlogger! Praten gaat me namelijk toch een stuk beter af dan schrijven. 😉 Inmiddels heb ik al 3 boxen mogen laten zien in mijn vlogs. Ik neem je daarin mee van de unboxing totdat het project klaar is. Zo krijg je een leuk inkijkje van wat er in de nieuwe boxen zit. Je vindt mij op Instagram en YouTube als Vrolijk Haakmeisje. Ik zou het enorm leuk vinden als je een kijkje komt nemen 😊. De komende maanden hoop ik over nog een heleboel September18 boxen te vloggen!

@carolineseignette

Caroline Seignette

@onze.casa

Anke Habraken

@suzy.and.kids

Susan Loffeld

@boxoo_nl

Boxoo

Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Verzorging, kleding, hobby, eten en drinken, het zit er allemaal bij. Grote merken die we allemaal kennen zoals HelloFresh en Bloomon, maar ook steeds meer unieke concepten komen nu naar voren, zoals bijvoorbeeld een abonnement op hondenvoer of op olijfolie. Ook September18 wordt regelmatig in de picture gezet!

Sinds de komst van de subscription box al een hele tijd gelede, is deze maandelijkse verrassingsbox uitgegroeid tot een fenomeen anno 2022. Dit begrijpen wij volledig, want het bespaart je veel tijd en moeite en ook ontdek je steeds weer leuke, nieuwe items. Welke abonnement box kies jij?

@kaatjekraal_home

Klaske Talen de Boer

Blog at WordPress.com.