Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

September18 fashion: vest van lontwol

Whoehoe! Ons eerste fashion ontwerp, maak een vest van lontwol. Dit heerlijke vest is ontworpen door Alisa en in vele varianten te maken.

We maken het vest met 1.5 kilo lontwol. Je kunt kiezen uit 1 kleur lontwol of meerdere kleuren van lontwol en deze brei je dan aan elkaar. Je kunt de bovenkant een kleur geven, of de onderkant, of een streep in het midden. Het is helemaal aan jou.

Verder kun je een kort vest maken, of juist een lang vest. Je kunt ook twinnen en een baby- of kindervest maken en een groot vest voor jezelf. Hoe leuk is dat!

Op ons YouTube kanaal laten we je zien hoe je een baby- kindervest breit met deze dikke lontwol. En het is echt heel makkelijk, je hebt geen brei ervaring nodig!

Tijd om ze even aan je te showen. Sarina laat in de video hieronder de verschillende varianten zien. Onze ambassadeurs gingen ook aan de slag, en laten op hun social media kanalen zoals YouTube en Instagram ook hun creatieve resultaten zien.
Weet jij al wat jij gaat maken?

Wil je dit toffe vest ook maken? Word dan member voor 1 september (hé dat rijmt). Je ontvangt dan een toffe welkomstbox, toegang tot de academy (en alle patronen), de Facebook community. Daarnaast krijg je ook van ons het 30x diy patronen ebook en een kortingscode voor losse boxen.

Liever een losse box? Dat kan ook! Gebruik dan code LEKKERVEST voor € 5,- jubileumkorting!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Selfie met een hoed op, en een vest van lontwol in de spiegel.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0