Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

We gaan op ontdekking deze zomer met de kids knutsel box!

De nieuwe september8 kids knutsel box is bekend! Wil je weten wat er in de box zit? Jill, de dochter van juf Ratna laat het je even zien.

Wil je ook op ontdekking deze zomer? Word member van September8 kids en ontvang iedere vakantie zo’n leuke diy-box. Of bestel deze box los.

Bloedserieus gingen onze mini-ambassadeurs op onderzoek uit. De loop werd er meteen bij gepakt. Bloemetjes werden voorzichtig bekeken. Alleen de allermooiste werden geplukt en in het herbarium geplakt. Ook de dochter van onze ambassadeur Sanne ging aan de slag met de kids knutsel box.

Met opperste concentratie werd er begonnen aan het natekenen van de bloemen en het opzoeken van de namen.

De nature explorer kit nodigt uit tot een gesprekje over de natuur. Wat is de belangrijke taak van de bijen? Waarom zitten er veel mieren bij deze bloem? Wat zijn die groene stipjes? Bereid je voor op oneindig veel vragen en leuke gesprekken!

Deze box is ook heel gemakkelijk mee te nemen op vakantie. En ook heel leuk om te combineren met onze augustus box! Deze maand gaan we een insectenhuisje houtbranden. De oudere kinderen kunnen onder begeleiding helpen met het houtbranden. De jonge ontdekkers kunnen het huisje daarna goed in de gaten houden. Welke insecten komen er allemaal op bezoek?

Winactie!

Doe je ook mee met onze winactie? De ontdekker die de mooiste tekening aanlevert krijgt een leuke verrassing thuisgestuurd!

Stuur een foto van je tekening naar info@september18.nl

Meedoen kan tot 31 augustus. Daarna zullen we de winnaar bekendmaken.

Meedoen met de kids knutsel box?

Wil je ook mee doen met deze september8 box? Meld je aan als september8 member en ontvang iedere vakantie (4x per jaar) een toffe diy. Of koop een losse box.

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Boekje met gedroogde bloemen en daarbij bijgeschreven wat het is met een vergrootglas, ontdekking van de natuur.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0