Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

@Diy_Sestras

De nieuwe ambassadeurs diy_sestras van September18.nl

Linda en José

Wij zijn @DIY_Sestras. Twee zusjes Linda (32) en José (30) uit het mooie Brabant.  Wat ons kenmerkt is onze haarkleur, blond en bruin. We zijn verschillend maar hebben veel overeenkomsten en dezelfde interesses, waaronder creatief bezig zijn. Van schilderen tot ontwerpen. Van haken tot upcyclen. En van nog veel meer!
We halen veel inspiratie uit de September 18 box, Pinterest en Instagram. Omdat we veel leuke dingen maken, wilden we dit gaan delen. Zodat onze projecten ook anderen kunnen inspireren. Want wat wij kunnen, kunnen jullie ook!
 
Iedere maand gingen we al met veel enthousiasme aan het werk als September18 member. Met nog meer enthousiasme zijn we aan de slag gegaan als ambassadeur! We hopen iedere maand een leuke twist aan de box te geven om jullie een beetje extra te inspireren.

En waar komt dan die naam vandaan? Alles wat we delen zijn do it yourself projecten en sestra’s is in meerdere slavische talen het woord voor zus. Een woord dat werd gebruikt in een serie die we vroeger samen keken, Orphan Black. Sindsdien is het woord sestra blijven hangen!
 

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

Ambassadeur Tante Knotje met haar knot op haar hoofd zittend met een mok op de bank.

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »
Logo van de Belgische vergelijkingssite Boxoo voor membership boxen.

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0