Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

@tante.knotje

Joyce

Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door fluitende vogels en soms springende hertjes, maar ook veeeeel muggen.

 

Bijna altijd heb ik een knotje en een sjaal om (ja zelfs als het warm is), ik ben maar liefst 4 x tante en 1 x peettante, ik punnik graag in mijn vrije uurtjes en ik vind het nog steeds super leuk om jullie een punnikfeestje te mogen bezorgen.

 

Mijn werk is in het onderwijs ik ben geen leerkracht, wel ondersteuner. Ik fiets iedere dag naar mijn werk, sport 3 x per week, en hou van het voorjaar en de zomer. Ik ben een creatieve chaoot maar kan ook uren nix doen, een goed boek op zijn tijd vind ik fijn. En niet te vergeten een lekkere koffie met schuim laagje!
En in het weekend een glaasje wijn.

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »

@sosanne85

Sanne Ran Hi, ik ben Sanne, getrouwd en mama van 2 heerlijke meiden; Nina (2014) en Puck (2018). Als kind knutselde ik al graag. Handvaardigheid

Lees verder »

@ik.ben.evelien

Evelien Sybesma Ik ben Evelien en woon met enorm veel plezier in Zwolle, samen met m’n gezin. Ik hou van sporten, fotograferen, lezen, en creatief

Lees verder »
0