Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

@tante.knotje

Ambassadeur Tante Knotje met haar knot op haar hoofd zittend met een mok op de bank.

Joyce

Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door fluitende vogels en soms springende hertjes, maar ook veeeeel muggen.

Bijna altijd heb ik een knotje en een sjaal om (ja zelfs als het warm is), ik ben maar liefst 4 x tante en 1 x peettante, ik punnik graag in mijn vrije uurtjes en ik vind het nog steeds super leuk om jullie een punnikfeestje te mogen bezorgen.

Mijn werk is in het onderwijs ik ben geen leerkracht, wel ondersteuner. Ik fiets iedere dag naar mijn werk, sport 3 x per week, en hou van het voorjaar en de zomer. Ik ben een creatieve chaoot maar kan ook uren nix doen, een goed boek op zijn tijd vind ik fijn. En niet te vergeten een lekkere koffie met schuim laagje!
En in het weekend een glaasje wijn.

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

De nieuwe ambassadeurs diy_sestras van September18.nl

@Diy_Sestras

Linda en José Wij zijn @DIY_Sestras. Twee zusjes Linda (32) en José (30) uit het mooie Brabant.  Wat ons kenmerkt is onze haarkleur, blond en

Lees verder »
Logo van de Belgische vergelijkingssite Boxoo voor membership boxen.

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0