Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

@Huisje.jeanet

Dit is onze ambassadeur Huisje Jeanet, zij test maandelijks onze creatieve boxen.

Jeanet

Hi, ik ben Jeanet. Ik woon samen met mijn zoon Fedde in een kleurrijk huis en ik heb een latrelatie met Hugo.

Ik hou van creatief bezig zijn. Vroeger was ik altijd al druk met collages maken met plaatjes uit tijdschriften, wilde ik mijn slaapkamer paars verven, maar dat hield mijn moeder toen nog tegen. Tegenwoordig mag ik dat gelukkig zelf bepalen en verf ik graag de wanden in mijn huis in gezellige kleuren. Ook ben ik druk met het maken van accessoires voor in huis en pimp ik veel meubels zelf. Gekocht op Marktplaats of in kringloopwinkels. Dit is allemaal te zien op mijn Instagram account, @huisje.jeanet. Leuk als je een kijkje komt nemen.

Daarnaast heb ik ook een creatieve baan en werk ik voor een grote babyzaak, waar ik verantwoordelijk ben voor de inrichting van onze 14 winkels.


In februari ben ik aan de slag gegaan met de DIY box kaarsen dippen en ik vond het heerlijk om er creatief mee bezig te zijn. Heel erg enthousiast om nu als ambassadeur aan de slag te mogen gaan en jullie de komende tijd te inspireren met toffe DIY projecten!

 

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

De nieuwe ambassadeurs diy_sestras van September18.nl

@Diy_Sestras

Linda en José Wij zijn @DIY_Sestras. Twee zusjes Linda (32) en José (30) uit het mooie Brabant.  Wat ons kenmerkt is onze haarkleur, blond en

Lees verder »
Ambassadeur Tante Knotje met haar knot op haar hoofd zittend met een mok op de bank.

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »
Logo van de Belgische vergelijkingssite Boxoo voor membership boxen.

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0