Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Vrolijk Haakmeisje

Jantine Flach

Hi! Ik ben Jantine Flach, 28 jaar oud, en getrouwd met Niels. We hebben twee kindjes: Ninthe van 6 en Jelte van 3. Twee dagen in de week ben ik juf van groep 3 en 4. Op de andere dagen ben ik graag aan het handwerken.

 

 

Ik haak al heel wat jaren en sinds kort brei ik ook. Het is heerlijk om te kunnen ontspannen door met je handen bezig te zijn. Ik ontwerp ook al een hele tijd haakpatronen. Een jaar geleden kwam mijn haakboek ‘Vrolijke granny squares haken’ uit. Een super vrolijk boek vol leuke haakpatronen waar granny squares (die grappige, gehaakte vierkantjes) in naar voren komen. Er staan onder andere dekens, een tas, een muts, sjaals, een babyknuffel, en een picknickkleed in.

 

 

Wat ik ook al meer dan een jaar doe is vlogs maken op YouTube waarin ik laat zien wat ik haak en brei, wat ik ontworpen heb, wat ik gekocht heb op handwerkgebied, etc. Mijn ‘Vrolijke Draadjes Vlog’ wordt graag gekeken door andere handwerksters.

 

 

Toen ik het oproepje van September18 zag waarin gezocht werd naar bloggers leek me dat dan ook gelijk heel leuk. Maar dan niet als blogger, maar als vlogger! Praten gaat me namelijk toch een stuk beter af dan schrijven. 😉 Inmiddels heb ik al 3 boxen mogen laten zien in mijn vlogs. Ik neem je daarin mee van de unboxing totdat het project klaar is. Zo krijg je een leuk inkijkje van wat er in de nieuwe boxen zit. Je vindt mij op Instagram en YouTube als Vrolijk Haakmeisje. Ik zou het enorm leuk vinden als je een kijkje komt nemen 😊. De komende maanden hoop ik over nog een heleboel September18 boxen te vloggen!

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »

@sosanne85

Sanne Ran Hi, ik ben Sanne, getrouwd en mama van 2 heerlijke meiden; Nina (2014) en Puck (2018). Als kind knutselde ik al graag. Handvaardigheid

Lees verder »

@ik.ben.evelien

Evelien Sybesma Ik ben Evelien en woon met enorm veel plezier in Zwolle, samen met m’n gezin. Ik hou van sporten, fotograferen, lezen, en creatief

Lees verder »
0