Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Vrolijk Haakmeisje

Ambassadeur September18 Vrolijk Haakmeisje.

Jantine Flach

Hi! Ik ben Jantine Flach, 28 jaar oud, en getrouwd met Niels. We hebben twee kindjes: Ninthe van 6 en Jelte van 3. Twee dagen in de week ben ik juf van groep 3 en 4. Op de andere dagen ben ik graag aan het handwerken.

Ik haak al heel wat jaren en sinds kort brei ik ook. Het is heerlijk om te kunnen ontspannen door met je handen bezig te zijn. Ik ontwerp ook al een hele tijd haakpatronen. Een jaar geleden kwam mijn haakboek ‘Vrolijke granny squares haken’ uit. Een super vrolijk boek vol leuke haakpatronen waar granny squares (die grappige, gehaakte vierkantjes) in naar voren komen. Er staan onder andere dekens, een tas, een muts, sjaals, een babyknuffel, en een picknickkleed in.

Wat ik ook al meer dan een jaar doe is vlogs maken op YouTube waarin ik laat zien wat ik haak en brei, wat ik ontworpen heb, wat ik gekocht heb op handwerkgebied, etc. Mijn ‘Vrolijke Draadjes Vlog’ wordt graag gekeken door andere handwerksters.

Toen ik het oproepje van September18 zag waarin gezocht werd naar bloggers leek me dat dan ook gelijk heel leuk. Maar dan niet als blogger, maar als vlogger! Praten gaat me namelijk toch een stuk beter af dan schrijven. 😉 Inmiddels heb ik al 3 boxen mogen laten zien in mijn vlogs. Ik neem je daarin mee van de unboxing totdat het project klaar is. Zo krijg je een leuk inkijkje van wat er in de nieuwe boxen zit. Je vindt mij op Instagram en YouTube als Vrolijk Haakmeisje. Ik zou het enorm leuk vinden als je een kijkje komt nemen 😊. De komende maanden hoop ik over nog een heleboel September18 boxen te vloggen!

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

De nieuwe ambassadeurs diy_sestras van September18.nl

@Diy_Sestras

Linda en José Wij zijn @DIY_Sestras. Twee zusjes Linda (32) en José (30) uit het mooie Brabant.  Wat ons kenmerkt is onze haarkleur, blond en

Lees verder »
Ambassadeur Tante Knotje met haar knot op haar hoofd zittend met een mok op de bank.

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »
Logo van de Belgische vergelijkingssite Boxoo voor membership boxen.

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »
Ambassadeur @sosanne85 Sanne Ran aan haar keukenblok met bloemen en een vrolijke setting.

@sosanne85

Sanne Ran Hi, ik ben Sanne, getrouwd en mama van 2 heerlijke meiden; Nina (2014) en Puck (2018). Als kind knutselde ik al graag. Handvaardigheid

Lees verder »
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0