Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Mike’s Creatieve Wereld

Michael Wassenaar

 Ik ben in juli 2018 begonnen met mijn youtube avontuur, en dit is echt uitgegroeid tot een enorm leuk en veelzijdig kanaal al zeg ik het zelf.

Alles wat met creativiteit te maken heeft, vind ik helemaal leuk, en ben ook altijd in voor nieuwe dingen. Er komt dus ook echt van alles aan bod op mijn youtube kanaal, en leer graag nieuwe creatieve dingen.
Daarom past September18 ook zo goed bij mij. Ik kom hiermee in aanraking met allerlei leuke creatieve projecten, en ben dan ook al ruim 2 jaar trots op onze samenwerking, en vereerd dat ik ambassadeur kan en mag zijn.

Elke maand maak ik een video van het September18 pakket wat komen gaat, en geniet hier altijd enorm van, en daarmee inspireer ik mijn volgers ook weer. Door de pakketten van September18 is mijn creatieve wereld echt enorm uitgegroeid, en blijft ook groeien, en door middel van de video’s, die ik maak, heb ik ook zelfs mijn vriend erbij weten te betrekken, en doet hij ook volop mee met alle creatieve uitspattingen die  wij krijgen via September18. Je zult hem dus ook regelmatig voorbij zien komen in de video’s.

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »

@sosanne85

Sanne Ran Hi, ik ben Sanne, getrouwd en mama van 2 heerlijke meiden; Nina (2014) en Puck (2018). Als kind knutselde ik al graag. Handvaardigheid

Lees verder »

@ik.ben.evelien

Evelien Sybesma Ik ben Evelien en woon met enorm veel plezier in Zwolle, samen met m’n gezin. Ik hou van sporten, fotograferen, lezen, en creatief

Lees verder »
0