Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

@Paddy_polkadot

Paddy

Ik ben Paddy, getrouwd met met de liefste en we hebben 2 dochters, een hond, schapen, kippen en een konijn en we wonen in het mooie Achterhoek. Een heerlijke plek met een grote (moes)tuin, pipowagen en een hot tub. We wonen nu nog in een woonunit omdat we de boerderij aan het verbouwen zijn. Ik werk al 25 jaar met heel veel liefde in een verpleeghuis met mensen met een dementie. Mijn hobby’s zijn haken, wandelen, fietsen, handwerken, bakken, kringlopen en tuinieren.

Ik hou ervan om te creëren! Ik word er rustig en ontspannen van en het geeft mij gewoon een geluksgevoel! Ik vind het prachtig om iets orgineels te maken en nog leuker om dit weer cadeau te geven!Een dag niet gehandwerkt is een dag niet geleefd!
Ik ben zo blij dat ik voor deze leuke dames van September18 iedere maand weer een box te mogen testen en maken!!!
Op insta kun je mij vinden onder de naam Paddy_Polkadot

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

De nieuwe ambassadeurs diy_sestras van September18.nl

@Diy_Sestras

Linda en José Wij zijn @DIY_Sestras. Twee zusjes Linda (32) en José (30) uit het mooie Brabant.  Wat ons kenmerkt is onze haarkleur, blond en

Lees verder »
Ambassadeur Tante Knotje met haar knot op haar hoofd zittend met een mok op de bank.

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »
Logo van de Belgische vergelijkingssite Boxoo voor membership boxen.

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0