Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

@Like.it.like.deb

Ambassadeur van September18 Like it Like Deb - Debbie.

Debbie

Mijn naam is Debbie en woon in Wijchen (Gelderland). Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kids. Ik ben een echte diy-er die gek is op alles wat met scandinavisch interieurs te maken heeft. Het tekenen/schetsen van nieuwe ontwerpen met potlood en papier en die vervolgens helemaal uit te werken op mijn computer, dat is echt een hobby van mij. Maar ook tutorials maken van mijn diy-projecten daar word ik ook happy van. Kortom, ik ben een druk bezig bijtje!

 
Ik heb een blog gehad onder de naam Bij deb en onder de naam Inkideb. Door omstandigheden ben ik daar toen mee gestopt. In September 2020 ben ik weer opnieuw begonnen maar nu onder de naam Like it like deb! Helemaal opnieuw vanaf nul weer iets leuks opbouwen. Drie keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen! Op de een of andere manier kom ik elke keer weer terug op lekker freubelen en leuke dingen ontwerpen. Dan is dat toch wel echt mijn ding!
 
Op mijn blog deel ik al mijn diy-projecten en grafische ontwerpen. Vervolgens laat stap voor stap zien hoe je het maakt. En daar vind je ook download linken naar mijn gratis printables die bij dat project horen. En omdat ik 2 andere blogs heb gehad, laat ik ook daarvan leuke items terug zien, die te leuk zijn om niet te delen.
 
In 2021 werd ik door Sarah gevraagd of dat ik het leuk vond om ambassadeur te worden voor September18 en de maandelijkse diy boxen elke maand wilde testen en maken. Ik heb toen meteen JA gezegd. Ik vond toen al dat ze super leuke diy boxen hadden en aangezien ik zulke boxen wel heel leuk vind om te maken, kon ik die kans natuurlijk niet laten schieten. Begin het jaar 2023 ben ik tijdelijk even gestopt. En eind 2023 weer terug gekomen als ambassadeur. Ik heb in die 3 jaar dus al heel wat boxen gemaakt. De boxen zijn zo leuk dat ik elke maand weer sta te popelen om ze te gaan maken en elke keer weer heel benieuwd ben wat de volgende box word.
 
Ik zet elke box die ik maak ook altijd op mijn blog met foto’s, tips en uitleg. Wil je zien wat ik ervan maak? Neem dan een kijkje op mijn blog!

Bekijk hier meer onze ambassadeurs en bloggers

De nieuwe ambassadeurs diy_sestras van September18.nl

@Diy_Sestras

Linda en José Wij zijn @DIY_Sestras. Twee zusjes Linda (32) en José (30) uit het mooie Brabant.  Wat ons kenmerkt is onze haarkleur, blond en

Lees verder »
Ambassadeur Tante Knotje met haar knot op haar hoofd zittend met een mok op de bank.

@tante.knotje

Joyce Tante Knotje, Joyce, 37 jaar, mama van Jurr (8), partner van Emiel, wonen in ons huis aan de bosrand met de hele dag door

Lees verder »
Logo van de Belgische vergelijkingssite Boxoo voor membership boxen.

@boxoo_nl

Boxoo Alle abonnement boxen op een rijtje, makkelijk toch! Van een maandelijkse box waar je helemaal gelukkig van wordt, tot één die gewoon superhandig is.

Lees verder »
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0